LANGS DE BEEK IN APELDOORN - Gerrie Starreveld

LANGS DE BEEK IN APELDOORN

26 January 2021
LANGS DE BEEK IN APELDOORN

Sinds de zomer werk ik mijn nieuwe atelier in Apeldoorn. Als je van het station de stad inloopt, rechtsaf slaat bij de beek en die blijft volgen, kom je er vanzelf. Het is meteen al een prachtige wandeling met in het Verzetstrijderspark hele mooie oude bomen.

Mijn atelier is in een voormalige boerderij van de Plantsoenendienst. Hier heb ik volop mogelijkheden om mijn vrije werk te ontwikkelen. Vlakbij is het Zwitsal terrein met een supergave Kringloopwinkel waar ik een heel mooi tafeltje heb gevonden.

Jaren geleden, in 1995, schilderden we in Apeldoorn de parkeergarage onder het stadhuis en volgde ik tegelijkertijd een cursus sminken, waardoor ik o.a. tijdens Sail en het Kwakoe festival, talloze mensen heb gesminkd. Nu ben ik opnieuw op de Veluwe. Het is er mooi.

Samenwerken? Graag!

BOUWPROJECTEN
VOLG MIJ OOK OP
KUNST OP LOCATIE
CONTACT