Gerrie Starreveld

HICHAM EN ILIAS

18 September 2019
HICHAM EN ILIAS

Dit is het eerste echte blog op mijn nieuwe website en ik wil jullie graag voorstellen aan Hicham Sahla en llias Zij zijn de developers die mijn site ontworpen hebben als eindexamen opdracht voor het MediacoIIege van Amsterdam en dat hebben ze enorm goed gedaan.

Vanmiddag was de oplevering met de eindpresentatie. Ze zijn bright, anders kan ik het niet noemen. Samen zijn ze een uitstekend team, kunnen heel goed coderen en zijn enorm innovatief in het vinden van oplossingen bij de onvermijdelijke problemen waar je nu eenmaal tegenaan loopt als je een site gaat bouwen. Als klant had ik een aantal wensen. Ik wilde graag een portfolio site om met goede foto’s projecten te kunnen laten zien. Met op de homepage een helder beeld voor wie ik werk en uit welke onderdelen dat kan bestaan. Een andere wens was dat de site responsive zou worden. Dat is gelukt. Het zit er allemaal in en nog veel meer.
Zo lieten ze zien dat ze de site uitgebreid getest hebben. Het werkt uitstekend!
De komende tijd zal de site stukje bij beetje gevuld worden met projecten. Dankzij llias en Hicham is mijn site nu weer helemaal up to date. Ik ben er enorm blij mee.
mediacollege-nieuws


Samenwerken? Graag!

BOUWPROJECTEN
VOLG MIJ OOK OP
KUNST OP LOCATIE
CONTACT