Over mij - Gerrie Starreveld

EVEN VOORSTELLEN...

Vanuit een brede achtergrond bedenk ik als kunstenaar oplossingen voor concepten die zich in opdrachten en vrij werk aandienen. De ene keer is dit vanuit een vraag van een nieuwe opdrachtgever of een opdrachtgever met wie ik eerder heb gewerkt, dan weer door iets wat ik teken of door een locatie die mij zelf intrigeert. Op locatie werken betekent de wijde wereld in. Ik ga graag op stap om nieuwe omgevingen te verkennen en ter plekke werk te maken.

Mijn werk is associatief en gelaagd. Het ontstaat organisch, meestal is de eerste aanzet handmatig, door tekeningen, collages of assemblages. Het mag de tijd krijgen om zich gaandeweg te ontwikkelen. Hoe dat zich verhoud tot deadlines die er bij toegepaste opdrachten altijd zijn heeft vooral met focus te maken. Ik ga voor kwaliteit, maar kan ook goed versnellen als de situatie daarom vraagt. Neem vooral een kijkje in mijn portfolio als je een indruk wilt krijgen van mijn werk.

CREATING SPACE

Scott Bolderink en Chris Salome, eindexamenstudenten van de AV opleiding van het Mediacollege in Amsterdam hebben als afstudeerproject een korte docu over mijn werk gemaakt. We hebben op verschillende locaties gedraaid en diverse mensen geïnterviewd die wel hele aardige dingen zeiden! Scott en Chris hebben ieder hun eigen montage gemaakt. Die van Scott staat op YouTube, die van Chris op Vimeo. Dat ze beiden hun diploma hebben gehaald zal niemand verbazen. Het was supergaaf om met ze te werken.
">

Samenwerken? Graag!

Opdrachtgevers

Millen3um
Natuurmomenten
OBA Amsterdam
St. Maartenscollege
Studium generale Tilburg
Vox Pop Universiteit van Amsterdam
Woningcorporatie de Key
Woongoed Middelburg
Woningcorporatie Ymere
NBSO Lyon
Woningcorporatie Pré wonen
Haarlemse stripdagen
Toekomstgroep
Joost Swarte
gemeente Haarlem
Heliomare, Rea college
Heras
Interparking group
Little Jungle kinderopvang
Brandwacht en Meyer
Gemeente Amsterdam, Stadsdeel centrum
Goois natuur reservaat
Minor Ondernemerschap
Mediacollege Amsterdam
Embajado Reino de Los Paises Bajos
VU Amsterdam
Cultuurcentrum de Griffioen
Gallerie art pluriel
Gemeente Groningen
BOUWPROJECTEN
VOLG MIJ OOK OP
KUNST OP LOCATIE
CONTACT