gerrie starreveld

                visual artist

haagbeuk, middelburg
The inhabitants of this senior appartment building wanted to have color in the building. they wanted to do something with the elevator of
16 meters high. After a meeting it was clear that they wanted other things aswell. The atrium as a meeting place and opportunities to organise performances with music.

The entrance of the building more attractive, also by changing the light and apply other colors. the fences on the floors in a different color, grey into a blue-green,
now there is a design for the whole building that can be executed in phases. the elevator is painted with shapes in green and light blue, there is a small stage with a soundinstallation for performances.On the different floors, next to the elevator, painted signs indicate the number of the floor. transparent foil is used on the windows that repeats the shapes that are used on the elevator.